Afbeelding

Succesvolle kerstspeurtocht TSC Aan de Wielen

Activiteiten & Evenementen

Aarle-Rixtel - Op tweede kerstdag kon TSC Aan de Wielen eindelijk weer van start met de Kerstspeurtocht. En daar was iedereen aan toe. Maar liefst 128 volwassen en 33 kinderen verschenen in 29 groepen aan de start.

De organisatie had weer een mooie mix van foto’s en vragen die onderweg gevonden en opgelost moesten worden. De namen van de stripfiguren bleken lastig. En dat terwijl er gedacht werd dat de naam van de rechter, die iedere dag in de krant staat, bekend zou zijn. Zijn naam Beertje werd maar door één groep geraden en dat leverde meteen een extra prijs voor die groep op.

Om ook de mensen zonder diepgaande kennis een kans te geven vergaf de organisatie ook punten voor het sjoelen. En die punten maakten uiteindelijk het verschil tussen de eindwinnaars. Precies om 16.00 uur werd bekendgemaakt dat de familie van Bommel/van Dijk zijn Waterloo had gevonden bij de sjoelbak. De familie HEDA scoorde hier het beste. Naast een schitterende fles champagne voor Diem Daniëls leverde hen dit ook de eindwinst op. Al met al een bijzonder geslaagde middag. De eerste drie van de uitslag.1. Familie HEDA, 2. Familie Rooijakkers, 3 Familie van Bommel van Dijk.