Afbeelding
Foto: Marcel van de Kerkhof (B&D

Nieuwe columnisten in DeMooiLaarbeekKrant

Algemeen

Laarbeek - Sinds de start van DeMooiLaarbeekKrant in 2013 vervullen columnisten een belangrijke rol in de krant. Wekelijks delen zij de verhalen met u, die hen bezighouden. Van natuur tot sport, van onderwijs tot vluchtelingenwerk en de dagelijkse beslommeringen van een huisvrouw en een oma. En nog veel meer...

De aanwezigheid van columnisten geeft de krant zijn unieke, Laarbeekse gezicht. De redactie is dan ook heel blij dat de vaste columnisten wekelijks hun bijdrage leveren. Drie columnisten hadden in 2022 aangegeven te willen stoppen met hun columns. De redactie van DeMooiLaarbeekKrant is Nina Sneijers, Henrie Bouwmans en ‘Oma Sjannie’ zeer dankbaar voor hun jarenlange bijdrages en het deelgenoot maken van de inwoners van Laarbeek van wat hen bezighoudt. 

Burgemeester
De redactie is op zoek gegaan naar waardige vervangers van de gestopte columnisten en denkt daar goed in geslaagd te zijn. In de krant van deze week leest u de eerste bijdrage van burgemeester Frank van der Meijden. Eens in de vier weken zal hij een column schrijven en u, de lezer, meenemen in wat hem bezighoudt.

Wim Daniëls
De andere lege plek zal worden opgevuld door Wim Daniëls. De ereburger van Laarbeek (2019) zal ook eens in de vier weken een column uit zijn pen leveren. Daniëls is een bekend persoon en laat geen kans onbenut om zijn liefde voor Laarbeek (en Aarle-Rixtel) op televisie, radio en in kranten door te geven aan heel Nederland.

Samen met de columnisten die al jarenlang eens in de vier weken in de krant verschijnen denkt de redactie ook in 2023 een divers aanbod aan mooie verhalen te kunnen brengen.