Afbeelding

Dierenpark Regter Eind zoekt vrijwilligers

Dier & Natuur

Beek en Donk - Zoals bij iedere non-profit organisatie komt het ook bij Dierenpark Regter Eind voor dat er vrijwilligers zijn die met hun werk op het dierenpark moeten stoppen. De één verhuist, een ander kan het niet meer combineren met de thuissituatie of het werk, en natuurlijk wordt iedereen ook een dagje ouder waardoor sommigen noodgedwongen moeten stoppen omdat het lichaam het niet meer toelaat.

Allemaal heel begrijpelijke redenen, maar wel heel jammer voor de dieren op het dierenpark. Die zijn afhankelijk van de vrijwilligers voor hun dagelijks eten en drinken, en voor een schone leefomgeving. Bovendien willen ze zich van hun beste kant laten zien naar de vele bezoekers toe. Momenteel krijgen ze minder aanwas van nieuwe vrijwilligers om leeggevallen plekken op te vullen, en dat voert de druk op voor de anderen. Ze zouden het daarom bijzonder fijn vinden als u in uw omgeving zou willen kijken wie eventueel geïnteresseerd zou kunnen zijn in een heel nuttige vrijetijdsbesteding op het dierenpark, waar je bovendien ook nog een fijn en voldaan gevoel aan overhoudt. Eventueel geïnteresseerden kunnen door de week ’s ochtends even langskomen op het dierenpark, of ze kunnen zich melden via secretariaat@dierenparkregtereind.nl.

Dierenpark Regter Eind wenst u allemaal een gezond en liefdevol 2023, waarin zij u graag weer van harte welkom heten op het mooie dierenpark.