Afbeelding

Overhandiging sta-op stoelen aan hospice De Populier

Medisch & Gezondheid

Laarbeek - Op 16 december was het dan eindelijk zover. De bestelde sta-op stoelen en zitbankjes voor buiten waren binnengekomen en konden eindelijk worden overhandigd aan het hospice De Populier in Bakel. Een delegatie van het bestuur van Stichting In Beweging Tegen Kanker, onder leiding van voorzitter Dorethé van de Kerkhof, was hierbij aanwezig om deze heugelijke daad te doen.

Er werden vijf luxe sta-op stoelen overhandigd, allen van gelijke kleur en uitvoering volgens de wensen van het hospice en een drietal houten bankjes voor buiten in de tuin. Een drietal stoelen zijn op de kamers geplaatst en de twee andere stoelen in de ontspanningsruimte. De stoelen en bankjes werden door Ellen van Wanrooij namens het hospice met veel dankbaarheid in ontvangst genomen. Naast de stoelen en de onlangs uitgereikte cheque aan Inloophuis De Cirkel zal begin volgend jaar het echo apparaat aan de afdeling Oncologie van het Elkerliek ziekenhuis worden overhandigd.

Dit alles is mogelijk gemaakt door alle vrijwilligers, loopgroepen en sponsoren van de gehouden 26-uurs loop op 25 en 26 juni van het afgelopen jaar. De stichting In Beweging Tegen Kanker, hoopt iedereen weer te zien op de tweede editie van de 26-uurs loop op 29 en 30 juni 2024 om zo opnieuw een mooi bedrag op te kunnen halen ten gunste van mensen die moeten leven met kanker.