Fré Rense-Gijsbers (l) ontvangt de Vrijwilligerspenning Laarbeek uit handen van wethouder Monika Slaets.
Fré Rense-Gijsbers (l) ontvangt de Vrijwilligerspenning Laarbeek uit handen van wethouder Monika Slaets. Foto: Marcel van de Kerkhof (B&D

Vrijwilligerspenning Laarbeek voor Fré Rense-Gijsbers

Gemeente Foto en Video

Laarbeek – Fré Rense-Gijsbers uit Beek en Donk ontving op zondag 8 januari 2023 de Vrijwilligerspenning Laarbeek. Wethouder Monika Slaets reikte de onderscheiding uit namens het college van burgemeester en wethouders van Laarbeek. Dit gebeurde tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van buurtvereniging De Eendracht. Fré Rense is na 34 jaar gestopt als redactielid van het clubblad ‘Samenspel’. 

Maar liefst 34 jaar lang, 11 keer per jaar, heeft Fré Rense het clubblad van buurtvereniging De Eendracht in elkaar gezet en vormgegeven. Ze zorgde ervoor dat alle informatie compleet was en klopte. De boekjes hebben ongeveer 32 pagina’s, dus dat is een heel werk. Maar het lukte haar altijd om alles op tijd klaar te hebben. Het clubblad wordt goed gelezen onder de leden, en dat is te danken aan Fré. Ze is erg puntje precies en zet zich ook op andere vlakken in voor de vereniging. Het bestuur gaat haar als redactielid missen en beloont daarom haar inzet graag met een Vrijwilligerspenning.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding