Freddy Vermeulen
Freddy Vermeulen

VV Mariahout verlengt contract met trainers

Sport Sport

Mariahout - Tijdens de nieuwjaarsreceptie heeft het bestuur van VV Mariahout bekend gemaakt dat het contract met hoofdtrainer Freddy Vermeulen verlengd wordt. Vermeulen is drie jaar geleden gestart als hoofdtrainer van VV Mariahout. Freddy begon als onervaren trainer en had de pech dat de eerste twee seizoenen werden verstoord door corona. Dit seizoen presteert Freddy, samen met zijn technische staf, uitermate goed, wat geresulteerd heeft in het winnen van de eerste periodetitel. 

Freddy Vermeulen gaf aan nog niet klaar te zijn als trainer in Mariahout, en het bestuur en de spelers willen graag met hem door. Daarom zijn ze in goed overleg overeen gekomen om het contract te verlengen. Beide partijen hebben veel vertrouwen in de samenwerking, daarom is het contract met twee jaar verlengd.

Ook het contract met Mark Barten, trainer/leider van de dames, is met een jaar verlengd. Zowel Mark Barten als de dames van VV Mariahout zijn zeer tevreden, over de samenwerking. Het bestuur van VV Mariahout heeft veel vertrouwen in beide trainers en wenst hen heel veel succes toe.