Afbeelding

Waar is de kletston van C.V. De Raopers?

Activiteiten & Evenementen

Lieshout – Tijdens de prinsenreceptie in café/zaal de Koekoek van Prins René d’n Twidde op zaterdag 3 december, is helaas de kletston ontvreemd. In eerste instantie werd gedacht aan een ludieke actie van enkele leden van bevriende buurtvereniging(en), maar tot op heden hebben zij geen enkel teken van leven meer mogen ontvangen van de kletston. Hierdoor maken zij zich zorgen waar de kletston is gebleven.

Deze nieuwe eikenhouten kletston is recent speciaal voor de vereniging gemaakt en heeft daarbij het nodige gekost aan materiaal en arbeidsloon. De prachtige kletston heeft jaarlijks tijdens de ‘Wedden Dat Je Lacht-avonden’ altijd een speciale plaats op het podium, met name als een kletser zijn optreden maakt. Hopelijk is de kletston vóór 21 januari weer in goede gezondheid terug op het podium voor de eerste avond ‘Wedden dat je Lacht’! Mocht je weten waar de kletston nu verblijft, neem dan contact op met carnavalsvereniging C.V. De Raopers door middel van een mail te sturen naar secretariaat@cvderaopers.nl of spreek één van de leden aan.

Ze zijn inmiddels voorzien van beeldmateriaal waarop de personen duidelijk zichtbaar in beeld zijn die de kletston uit café/zaal de Koekoek hebben ontvreemd. De personen die op beeld staan en aan de wandel zijn gegaan met de kletston houden zij verantwoordelijk voor de verblijfplaats van de kletston. Mochten zij na deze publicatie binnen een week niets meer vernemen omtrent de verblijfplaats van de kletston, dan zijn zij genoodzaakt om aangifte doen van diefstal. Hopelijk is aangifte niet nodig en zal de kletston tijdens de ‘Wedden dat je lacht” avonden op zaterdag 21 en 28 januari weer het stralende middelpunt van de avond zijn.