In september gingen 48 leden op reis naar de vier alpenlanden.
In september gingen 48 leden op reis naar de vier alpenlanden. Foto: Henk Vogels

Seniorenvereniging Lieshout actief het nieuwe jaar in

Activiteiten & Evenementen

Lieshout - Seniorenvereniging Lieshout organiseert ook in 2023 weer tal van activiteiten. De kientafels staan klaar op vrijdagavond 20 januari. Iedereen is welkom om een kans te wagen op een van de mooie prijzen. Locatie Dorpshuis Lieshout. Aanvang 19.30 uur. De zaal gaat om 18.30 uur open.

Op woensdag 25 januari gaan de Lieshoutse Senioren eten bij Grieks restaurant Asteria in Boekel. Aanvang 18.00 uur. Aanmelden kan tot 18 januari 2023. De eigenaar van het restaurant is Lieshoutenaar Yannis Politis. 

Elke dinsdag- en vrijdagochtend kunt u komen sporten in de beweegtuin. Veel mensen hebben hun weg naar deze mooie beweegtuin bij de Franciscushof al gevonden. Op dinsdag en vrijdag kunt u van 10.00 tot 11.00 uur onder begeleiding sporten aan de diverse toestellen. Op dinsdag is de begeleiding door Jaccy van den Enden en op vrijdag door Arie Aarts. Na afloop staat er een kopje koffie klaar. Buiten deze tijden kunt u natuurlijk op eigen gelegenheid komen sporten.

Inloop
KBO Lieshout is een dynamische seniorenvereniging. De vereniging zorgt niet alleen voor gezellige en interessante activiteiten maar houdt zich ook intensief bezig met belangenbehartiging van senioren. Iedere dinsdagmorgen is er van tien uur tot half twaalf een Inloop in het Dorpshuis waar ook bestuursleden aanwezig zijn. U kunt hier informatie krijgen over de vereniging of u aanmelden voor een activiteit. Loop eens binnen voor zo maar een praatje bij een kop koffie. En maak kennis met een actieve seniorenvereniging. U bent van harte welkom.