Ad Kersten (tweede van rechts), in de coverband Bgenda
Ad Kersten (tweede van rechts), in de coverband Bgenda

Coverband Bgenda presenteert single

Algemeen

Beek en Donk/Helmond - Van Ilse DeLange tot Santana, van Beth Hart tot Creedence, van Jefferson Airplane tot Eagles en van Amy Whinehouse tot Golden Earring. Of het nou pop, rock, country of blues is, de Helmondse coverband Bgenda speelt de grootste hits van de jaren 60, 70 en 80. In de coverband speelt de Beek en Donkse steelgitarist Ad Kersten.

Hoog op het lijstje van Bgenda stond ook het uitbrengen van een nieuwe single en dat gaat gebeuren op 15 januari in zaal De Koning in Helmond. De digitale release van de nieuwe single wordt uitgebracht onder een label van NRGY Music, die via alle digitale kanalen te beluisteren is. Tevens spelen zij op 15 januari drie sets van 45 minuten uit het repertoire. Vanaf 14.00 uur is iedereen van harte welkom.

De vijf muzikanten Petry Martens (Lead vocals, Backing vocals), Peter Martens (Drums), Peter Verberne (Basgitaar), Jerry Vermeer (Gitaar & vocals) & Ad Kersten (Pedal steel & vocals) delen samen hun passie voor muziek en willen daarmee hun publiek vermaken. Voor meer informatie kunt u kijken op Facebook, mailen naar bgenda.band@gmail.com of bellen naar 06-15164883.