Afbeelding

Start peuter- kleutergym Laarbeek Actief

Activiteiten & Evenementen

Laarbeek - Laarbeek Actief start met een lessenreeks van vijf weken voor de peuter- kleutergym in Lieshout. Ze willen bewustwording creƫren, zowel bij de kinderen, ouders zelf, in het onderwijs en bij sport- en beweegaanbieders.

In dit programma krijgen de kinderen te maken met verschillende vormen van bewegen. Denk hierbij aan balanceren, mikken, vangen springen, klimmen. Maar ook verschillende soorten sporten die je in Laarbeek kan beoefenen. De lessen peuter- kleutergym starten op woensdag 18 januari. Elke woensdagmiddag van 13.30 tot 14.15 uur, vijf weken aan een stuk met dezelfde kinderen. Ben er op tijd bij met aanmelden, want vol is vol. De inschrijvingen zijn open tot maandag 16 januari 15.00 uur!

Ze hebben voor deze cyclus van vijf lessen gekozen zodat ze een opbouw in de lessen kunnen brengen en de kinderen daarmee vooruit gaan in hun motorische-, en sociale ontwikkeling. Ze zien dezelfde kinderen en bouwen hiermee vertrouwen op en plezier in bewegen! Is jouw kind gek op sporten of heeft jouw kind nog wat meer aandacht nodig op motorisch-, sociaal gebied? Dan kunt u uw kind aanmelden voor de peuter-kleuter gym of andere leuke activiteiten op www.laarbeekactief.nl.