Anne Peeters
Anne Peeters Foto:

Nieuwe stagiaire voor GoedeMorgen Media

Laarbeek – Het team van GoedeMorgen Media en Gemert Media wordt de komende zes maanden versterkt door Anne Peeters (18) uit Gemert. Anne volgt de opleiding Marketing & Communicatie op de Rooi Pannen in Eindhoven.

Anne vertelt: “Momenteel zit ik in mijn examenjaar en maandag 9 januari ben ik gestart met mijn eindstage. Dat doe ik gecombineerd bij GoedeMorgen Media en Gemert Media. Ik zal me met verschillende taken bezig gaan houden zoals bijvoorbeeld de implementatie van een nieuwsapp voor het Gemerts Nieuwsblad, maar ook word ik ingezet voor het Ondernemersfonds Laarbeek.”

Beide organisaties wensen Anne veel succes en leerplezier toe.

GoedeMorgen Media en Gemert Media leveren een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van talent in Gemert-Bakel, Laarbeek, Sint-Michielsgestel en Boekel. Zij bieden stageplekken aan hbo-studenten journalistiek, communicatie, marketing en business en -als erkend leerbedrijf- aan mbo-studenten marketing, communicatie en dtp/grafisch design. Daarnaast stellen zij basisschoolleerlingen en middelbare scholieren in de gelegenheid om ervaring op te doen met het maken van nieuwsitems, via snuffelstages, workshops en een jongerenredactie en door partnerschappen aan te gaan met de Roefeldag en Talent in Beeld, Talent in Actie.