Afbeelding

Leden Seniorenvereniging Beek en Donk gezellig samen uit eten

Algemeen

Beek en Donk - 25 enthousiaste leden van Seniorenvereniging Beek en Donk gingen donderdag 12 januari naar Zijtaart om voor de eerste keer samen uit eten te gaan. Iedereen kon thuis opgehaald worden omdat er zes chauffeurs waren, die ieder een paar mensen meenamen. Hierdoor hoefde niemand in het donker over straat, achteraf maar goed ook want het was erg slecht weer.

Bij Restaurant de Reiger werden ze gastvrij ontvangen door het personeel en kregen ze een mooie grote tafel. Onder het genot van een drankje werd, toen iedereen binnen was, de bestelling geplaatst uit de speciale senioren menukaart. Daarnaast was er een saladebar met diverse heerlijke salades. De avond vloog voorbij, mede door de vele geanimeerde gesprekken, waarbij menig onderwerp de revue passeerde. Duidelijk is dat dit een hele fijne manier is om contacten te leggen. Op het einde van de avond werd nog afscheid genomen van elkaar en werd het personeel bedankt voor de goede zorgen.

Tijdens de gesprekken werd er al over een vervolg nagedacht omdat het erg geslaagd was. Zeker om de twee of drie maanden wil men een etentje organiseren. Het mooiste zou zijn als daar vrijwilligers voor te vinden zijn. Vandaar dat er een kleine enquête komt om te zien wat de behoefte is. Mochten er al ideeën zijn, dan kan men die sturen naar: pcemvogels@gmail.com of tijdens de inloop op 24 januari laten weten. Voor meer informatie: www.seniorenverenigingbeekendonk.nl.