Afbeelding

Optocht Heidurp Mariahout

Activiteiten & Evenementen

Mariahout - De Heikneuters organiseren op zondag 19 februari, in samenwerking met de Raopers, weer een optocht die door Mariahout en Lieshout zal trekken. Na twee jaar zonder optocht zit iedereen natuurlijk vol goede ideeën en bruisen van de energie. 

Ongetwijfeld hebben vele van jullie er al over nagedacht wat of hoe je mee gaat doen. Ze horen links en recht dat de eerste groepen al begonnen zijn. De Heikneuters hopen dan ook weer op een grote deelname voor de optocht. Inschrijven is mogelijk in de volgende categorieën: 1. Wagens, 2. Grote groep 6 of meer personen, 3. Kleine groep 2 t/m 5 personen, 4. Individueel, 5. Jeugdwagens, 6. Jeugd groepen, 7. Jeugd individueel. 

De organisatie wil eenieder erop attenderen rekening te houden met de verkeerssluizen en drempels in Mariahout en Lieshout. Ook zijn er weer mooie prijzen beschikbaar voor de optocht en natuurlijk ook voor de mooiste gevel en straatversiering. Inschrijven voor de optocht kan bij Jos Martens, Ginderdoor 55, Mariahout. De uiterste inschrijfdatum is 6 februari. Zij wensen iedereen alvast heel veel succes met de voorbereidingen.