Afbeelding
Foto:

BKant in het Kouwenbergs Kerkje

BKant in het Kouwenbergs Kerkje

Aarle-Rixtel - BKant (spreek uit 'bekant') is een zeskoppige Brabantse band die vooral eigen liedjes speelt, in het Nederlands, met zachte g. Melancholiek, kritisch, grappig. Over leven in Brabant, het ouderschap, vakanties van vroeger, de ideale Kerst die nooit kwam, vrijheid... en meer. Op zondag 29 januari spelen ze in het Kouwenbergs Kerkje in Aarle-Rixtel.

Bkant speelt (semi-)akoestisch. Hun huidige programma heet 'Zandgrond' en bevat liedjes over vroeger en vandaag, over leven en dood en over Brabant en henzelf. Soms weemoedig, soms met een lach, maar altijd origineel. BKant bestaat uit: Geert Vogels (zang en gitaar), Pierre Prinsen (solo gitaar), Willy van Bussel (accordeon en zang), Eric de Kogel (basgitaar en zang), Ben van de Velde (mondharmonica) & Jan van Asten (percussie).

Een reactie van een enthousiaste persoon uit het publiek bij de première willen zij u niet onthouden: “Ik dacht wel dat het leuk zou zijn, maar zo leuk, dat had ik niet verwacht”. Een enkeling pinkte een traantje weg bij de ode aan een langdurende liefde. Kom kijken en vooral luisteren naar hun programma 'Zandgrond'. Op zondag 29 januari in het Kouwenbergs Kerkje in Aarle-Rixtel. Aanvang 15.00 uur, entree €5,00. Dit is inclusief een kopje koffie of thee. Voor meer informatie kunt u kijken op www.bkant-muziek.nl/