Afbeelding
Foto:

Vrolijke Vijf bij de Zonnebloem

Beek en Donk - De eerste bijeenkomst van 2023 van de Zonnebloem vindt plaats op 9 februari bij café van de Burgt aan het Heuvelplein in Beek en Donk. De Vrolijke Vijf zullen daar dan een middag verzorgen.

Zij staan garant voor een middag vol muziek met, voor de meeste mensen, herkenbare Nederlandstalige liedjes, meezingers en voordrachten. Omdat carnaval eraan komt gaan ze ook een paar carnavalsliedjes ten gehore brengen. Dat kan natuurlijk niet anders, omdat ze te gast zijn bij prins Luuk XXXVI en prinses Chantal. Ze maken er weer een gezellige middag van met uiteraard een drankje en een hapje.

Lijkt het u leuk om dit optreden bij te wonen en te genieten van een muzikale middag bij de Zonnebloem afdeling Beek en Donk, dan kunt u zich opgeven vóór maandag 30 januari, bij Joke Doudart de la Grée via 06-44738223 of bij Maria Jansen via 0492-781734. Deelname aan de activiteit kost €6,00 per persoon, die u bij binnenkomst in de zaal kunt betalen. De zaal is open om 13.30 uur en de middag duurt tot ongeveer 16.30 á 16.45 uur.