Afbeelding
Foto: Peter van den Broek

Nog enkele kaartjes eerste kletsavond CV de Heikneuters

Nog enkele kaartjes eerste kletsavond Heikneuters

Mariahout - De voorbereidingen voor de kletsavonden zijn alweer in volle gang. Verschillende Mariahoutse groepen, dansmarietjes, presentatoren en kletscommissie zijn al weer wekelijks bezig om er weer een groot succes van te maken. 

De afgelopen twee jaar hebben ze vanwege corona geen kletsavonden kunnen organiseren. Het is dus te begrijpen dat ze er allemaal weer zin in hebben. Deze avonden zullen gevuld worden met muziek, dans en entertainment. Veel eigen deelnemers zoals: Skon Vrouwkes, Kiek Ons, Rob Vermeulen, Altijd goe en de nieuwe jonge groep Wai doen mee, worden afgewisseld door de dansmarietjes en aangevuld met regionale tonpraoters. Zo zorgen ze weer voor drie geweldige avonden.

De presentatoren staan alweer de popelen om deze avonden te presenteren. De avonden worden weer gehouden in het Buurthuis van Mariahout. De zaal wordt omgetoverd tot een geweldige feestzaal en na afloop zal er natuurlijk ook een geweldige afterparty zijn in de foyer van het buurthuis. Voor de eerste kletsavond, 28 januari, zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Aanvang avond 19.30 uur zaal open. Voor verdere info over de kaartjes kun je contact opnemen met Henk van Duijnhoven via 06-12674967.