Seniorenvereniging Lieshout op pad

Seniorenvereniging Lieshout op pad

Lieshout – Seniorenvereniging\KBO Lieshout heeft deze week het programma voor de maand februari gepresenteerd via het Prikbord. Er is weer voor elk wat wils te beleven.

Zo is er op maandag 8 februari een excursie gepland naar het EDAH-museum. In het verleden werd dit museum al eens bezocht op de oude locatie. Nu zij in een ander pand zitten, samen met het Draaiorgelmuseum, is een nieuw bezoek zeker de moeite waard. Er is een rondleiding met een gids. De excursie begint om 13.30 uur en duurt tot 16.30 uur. Samenkomst op de grote parkeerplaats bij het Dorpshuis om 13.00 zodat men kan samenrijden. Aanmelden bij de inloop en vermelden of men zelf wil rijden of meerijden. Natuurlijk kunt u ook aanmelden via de mail kbolieshout@gmail.com of met een briefje in de rode brievenbus, maar langs komen op de inloop is wel zo gezellig. Elke dinsdagochtend bent u van harte welkom in de huiskamer van het Dorpshuis. Voor een kopje koffie wordt gezorgd en er is volop gelegenheid om te buurten met de aanwezige KBO-leden. U bent er nooit alleen.

Wilt u eerst actief bezig zijn, dan kan dat in de beweegtuin bij Franciscushof. Elke dinsdag- en vrijdagochtend kunt u meedoen met het sporten. Van 10.00 tot 11.00 uur kan dat onder begeleiding van Jaccy van den Enden en op vrijdag op dezelfde tijd door Arie Aarts.

Steeds meer senioren vinden de weg naar de Lieshoutse Seniorenvereniging. De laatste tijd verwelkomen ze gelukkig ook wat 'jongere' senioren, die voor frisse ideeën binnen de vereniging zorgen. Dit houdt hun jong en actief en het bestuur zorgt ervoor dat ook zij zich thuis voelen binnen de vereniging door het organiseren van mooie activiteiten. Maar ook de wat oudere leden worden niet vergeten. O.a. het sjoelen en kaarten blijft voor veel leden nog steeds een gezellige bezigheid. Kom gewoon eens langs op de inloop. U bent van harte welkom.