Afbeelding
Foto:

De Vriendenkring zoekt opnieuw de camping op

Lieshout - 20 jaar geleden heeft De Vriendenkring ook een stuk gespeeld op camping 'Groeten van de Veluwe', waar vandaag de dag nog steeds leuke reacties op komen. Het publiek vond dit toneelstuk helemaal super. Na een periode van drie jaar corona is De Vriendenkring weer bijna klaar om het podium in het Dorpshuis van Lieshout op te gaan. Natuurlijk weer met een klucht, want dat is het handelsmerk. 

Reeds 31 toneelstukken heeft de Vriendenkring al opgevoerd. Op 18 maart gaat het doek weer open voor de klucht 'Crisis op de camping', waar het publiek weer heerlijk van kan komen genieten. Je buren kies je op de camping niet en als er dan twee tegenpolen langs elkaar komen te staan geeft dat de nodige spanningen. Als er dan ook nog een dief op de camping komt, en een maatschappelijk werkster die het wel even allemaal komt regelen, dan is het verhaal compleet. De regie is in handen van Loes Gruyters.

Voorverkoop start 1 maart bij Top 1 Toys Van Berlo, Dorpsstraat 47 in Lieshout. Kosten kaartje is €6.50. De zaal is open vanaf 19.00 uur en de voorstelling start om 20.00 uur. Datums van de uitvoeringen zijn: 18, 19, 22, 24, 25, 26, 29, 31 maart en 1 april. Eerst nog carnaval vieren en dan heerlijk komen genieten van deze avondvullende leuke klucht. Graag tot ziens bij een van de uitvoeringen!