Afbeelding
Foto:

Carnavalsvakantie-activiteiten Laarbeek Actief

Carnavalsvakantie-activiteiten Laarbeek Actief

Laarbeek - Met de carnavalsvakantie die eraan komt heeft Laarbeek Actief hele leuke binnen- en buitenactiviteiten geregeld voor alle kinderen uit de groepen 1 tot en met 8. De vakantie-activiteiten gaan plaatsvinden van woensdag tot en met vrijdag 22, 23 en 24 februari. Voor de lessen in de vakantie staan een paar hele leuke activiteiten op de planning zoals lasergame, jachtseizoen, dinozoektocht en nog veel meer verschillende en leuke activiteiten. 

Wilt u nou weten wat deze verschillende activiteiten allemaal zijn dan kunt u een kijkje gaan nemen op de website van Laarbeek Actief. Voor de activiteiten van de vakantie kunt u zich aanmelden op de site van Laarbeek Actief, u kunt al zien welke activiteiten er staan ingepland. Aanmelden voor een van deze activiteiten kan vanaf 6 februari dus zorg ervoor dat u daarvan op de hoogte bent. Let wel goed op, want vol is vol dus ben er snel bij.

Wil je meer informatie of wil je de foto’s van de activiteiten bekijken? Kijk dan op de website. Je kunt voor meer informatie/ inschrijving ook terecht bij sportcoach Jaccy van den Enden, mail: jaccy.vandenenden@levgroep.nl.