Muzikale workshops voor jeugd Aarle-Rixtel weer gestart

Aarle-Rixtel - In Aarle-Rixtel zijn ze, met ondersteuning van harmonie De Goede Hoop, sinds enkele weken weer gestart met workshops voor kinderen om op een leuke manier kennis te maken met muziek. Deze workshops werden vorig jaar voor het eerst gegeven en bleken een groot succes. Ze worden gegeven door een professionele docente die iedere week met veel enthousiasme samen met de kinderen van alles op touw zet om muziek te maken.

De kinderen die al deelnemen hebben kennisgemaakt met verschillende soorten instrumenten, van blaasinstrumenten tot slagwerk en allerlei soorten muziek, waarbij geen genre wordt overgeslagen. Het doel van deze workshops is dan ook kinderen op een vrijblijvende, speelse manier kennis te laten maken met allerlei soorten muziek en muziekinstrumenten. Iedere week komt er weer iets anders aan bod en mogen ze een instrument uitkiezen om op te spelen.

De groep kinderen die nu wekelijks de workshops volgt, kan nog uitgebreid worden. Daarom is er de mogelijkheid om uw kind op dinsdagmiddag een keer vrijblijvend mee te laten doen, om met eigen ogen te zien hoe leuk muziek maken is. Dat mag natuurlijk samen met vriendjes en vriendinnetjes. De workshops worden iedere dinsdag gegeven van 15.45 tot 16.30 uur in café-zaal Bij van Dijk in Aarle-Rixtel. Alle kinderen vanaf groep 4 zijn welkom. Kom gerust eens langs, de deur staat open!