Seniorenvereniging Lieshout naar Joods Museum

Lieshout – Het is alweer enkele jaren geleden dat Seniorenvereniging/KBO Lieshout het geluk had mee op stap te mogen met de Museum Plus Bus. Op maandag 20 februari is het dan weer zo ver. De organisatie Museum Plus Bus verzorgt gratis museumbezoek voor mensen die niet meer zelfstandig naar een museum kunnen. Zowel de bus als de entree worden betaald uit donaties, onder andere door de Vriendenloterij. De keuze is dit keer gevallen op het Joods Museum in Amsterdam. 

Het is dus een gratis cultureel dagje uit, alleen de lunch in het museumrestaurant betaal je zelf. Ondertussen hebben zich een dikke veertig mensen aangemeld voor deze mooie activiteit. Het is dan wel carnavalsmaandag, maar de pret is er niet minder om. Rolstoelen en rollators kunnen natuurlijk mee en als u een begeleider nodig hebt of er moet soms een handje toegestoken worden, dan is dat allemaal mogelijk. 

Wilt u ook wat meer cultuur snuiven bij Seniorenvereniging/KBO Lieshout? Dat kan. Er is een lezingencyclus kunstgeschiedenis, een leesclub en een schrijfclub. Tot aan de coronatijd was er ook jaarlijks een filmcyclus en ook die ligt weer klaar om van start te gaan. Bent u meer een sportieveling? Dan kunt u jeu de boulen, fietsen, ontspannen in de beweegtuin of misschien houdt u wel van een goed georganiseerde gezellige vakantie. Bij Seniorenvereniging/KBO Lieshout vindt u het allemaal.

Meer weten? Kom gezellig langs bij de inloop op dinsdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur. Er staat een kopje koffie voor u klaar en de gezelligheid krijgt u er gratis bij. U bent er niet alleen en de aanwezige leden zorgen dat u zich snel thuis voelt. U kunt zich aanmelden voor activiteiten en er is altijd iemand om uw vragen te beantwoorden. U bent van harte welkom. Kijk ook eens op www.kbolieshout.nl, daar vindt u onder andere de jaaragenda met de geplande activiteiten.