Carnavalsconcert Harmonie De Goede Hoop

Carnavalsconcert Harmonie De Goede Hoop

Aarle-Rixtel - Met een Prins Carnaval in de gelederen kan een carnavalsconcert natuurlijk niet uitblijven. Het doet harmonie De Goede Hoop deugt dat zij samen dit jaar een concert kunnen organiseren voor Prins Lodewijk d’n Twidde, voor de jubilerende carnavalsvereniging en natuurlijk voor de Ganzegatse gemeenschap en 'boer en buitenlui'. Iedereen is welkom om 'an te skeuve'!

Aanstaande zondag 12 februari om 14.11 uur start het concert in MFC De Dreef. Naast het harmonieorkest zullen diverse artiesten de revue passeren. Zo brengt de Beek en Donkse amusementsgroep KUUB een aantal nummers met muzikale begeleiding van de harmonie. Er zullen een aantal masked singers het podium betreden. Wie dat zijn zult u zondagmiddag moeten komen bekijken. Verder heeft de harmonie nog wat verrassende acts meer in petto.

De harmonie wil nog niet veel verklappen, buiten dat dit concert een mooie opwarmer voor de carnaval en een bijzonder gezellige middag belooft te worden. Het concert zal tot ongeveer 16.30 uur duren, waarna er nog gezellig nagebuurt kan worden in de foyer van De Dreef. Kaarten kosten €5,00 (kinderen tot 12 jaar gratis) en zijn verkrijgbaar bij de Boerenbond in Aarle-Rixtel. En, indien nog beschikbaar, op de dag zelf bij de ingang van De Dreef.