Voorbespreking raadsvergadering ABL

Laarbeek - De aankomende week staat de eerste formele raadsvergadering van 2023 gepland. Op de agenda staan dit keer veel zaken omtrent energie. Hoewel duurzaamheid met het oog op de klimaatverandering al lang speelt is het nu actueler dan ooit met de hoge prijzen voor energie. Het is daarom belangrijk degene te ondersteunen die het moeilijk hebben en tegelijkertijd om de gemeente steeds duurzamer te maken. Energieverbruik verminderen, daar is op korte termijn veel te winnen. Het beleid rondom energiearmoede, ondersteuning voor isoleren van je huis en het duurzaam maken van de gemeentelijke gebouwen heeft daarom een hoge prioriteit. Met het nieuwe beleid kunnen ze er ook daadwerkelijk mee aan de slag.

Daarnaast behandelt ABL het mogelijk maken van ontwikkelingen voor natuur en woningen rondom de zuidoostzijde van Aarle-Rixtel. Kortom, onderwerpen in het belang van de gemeenschap waarvoor alle geïnteresseerde inwoners van Laarbeek zijn uitgenodigd om meningen te delen en zodoende raads- en commissieleden en wethouder de juiste inzichten mee te geven. Dit overleg vindt plaats op maandag 6 februari aanstaande om 20.00 uur aan de Kapelstraat 34 te Beek en Donk, tegenover de Donkse kerk. De complete agenda van de raadsvergadering kunt u vinden op www.laarbeek.nl onder bestuur en organisatie op de vergaderkalender van 9 februari.

Mocht u vragen hebben, neem dan contact op via info@abllaarbeek.nl. Uiteraard kunt u hun ook altijd persoonlijk bereiken, zie daarvoor de gegevens op www.abllaarbeek.nl.