Feestweekend Mariahout 90 jaar

Feestweekend Mariahout 90 jaar

Mariahout - 90 jaar geleden was er nog niets tussen het Ginderdoor en de Rooijseweg. Pastoor van Eijndhoven heeft daar verandering in gebracht; ergens langs de weg van Ginderdoor naar St. Oedenrode besloot hij een kerk te bouwen en zo werd in 1933 Mariahout ‘geboren’. Omdat ze de ‘verjaardag’ van het dorp niet zomaar voorbij willen laten gaan, wordt door de Stichting Viering lustrumfeest Mariahout om de vijf jaar een feestweekend georganiseerd. Dit jaar vieren ze het 90-jarig bestaan in het weekend van 3 en 4 juni. 

Zaterdag 3 juni staat in het teken van sportiviteit en competitie. Met een spetterende zeskamp overdag en een wervelende quiz ‘s avonds nemen teams het tegen elkaar op. Er is deze keer niet gekozen voor buurtteams, maar voor vriendenteams (vanaf 16 jaar). Verzamel je vrienden dus alvast en houdt de datum vrij! Zondag 4 juni zijn er vele activiteiten in en om het Oranjeplein en de Mariastraat. De precieze invulling wordt nog bekend gemaakt maar het wordt een programma voor jong en oud.
Zorg dus dat je ook deze dag niet mist!

Al met al wordt 3 en 4 juni een gevarieerd feestweekend met activiteiten voor jong en oud! Verdere informatie over invulling en inschrijving zeskamp volgt nog. En houdt hiervoor ook de website www.mariahout90.nl in de gaten.