Tjeerd van Rijbroek
Tjeerd van Rijbroek

Drie competitiewedstrijden ATTC’77

Sport Sport

Aarle-Rixtel - In de gymzaal aan de Jan van Rixtelstraat in Aarle-Rixtel stonden op vrijdag 3 februari weer drie competitiewedstrijden op het programma voor tafeltennisvereniging ATTC’77. 

Ook het derde team mocht thuis aantreden tegen Meppers 2 uit Heeze. De wedstrijd begon voortvarend voor de thuisclub met drie nipte overwinningen van Marcel Selder, Juul Verbeeten en Jeroen Doensen. In de dubbel viel het kwartje de andere kant op. De wedstrijd erna verloor Juul van hun sterkste speler Johan Cuijten, van wie Jeroen later ook verloor met 10-12 in de beslissende game. De andere wedstrijden werden gewonnen met een hoofdrol voor Marcel die al zijn enkels won. Met de 7-3 winst doen de heren goede zaken in de 4e klasse H.

Op donderdag 2 februari maakte Ruud Brummans, die het voetbal nog niet zo lang geleden heeft ingeruild voor tafeltennis, zijn debuut in de tafeltenniscompetitie uit tegen Budilia 3. Samen met Johan Heurter en Tessa van den Boogaard keek hij al gauw tegen een 5-0 achterstand aan, toen Ruud Jan Ras trof, die met zijn harde service veel punten scoorde. Ruud wist die services te pareren en won de wedstrijd. Ook Tessa won later van Ras. Het derde punt was weer voor Ruud die de vijfsetter tegen Mat van der Heijden knap naar zich toe trok. Johan had zijn dag niet en won geen enkele wedstrijd deze keer zodat de teller bleef steken op 3.

Op zondag 5 februari speelden Tjeerd Van Rijbroek en Tjerk Knukkel in Vught tegen TTCV 2 uit Veghel. Vorig seizoen sloten ze de competitie met een 5-0 nederlaag af tegen dit team dus nu was het tijd voor revanche. Helaas was Nick van de Wal ook deze keer te sterk voor de spelers uit Aarle-Rixtel, maar Kevin Bissels moest eraan geloven. Tjeerd won in drie games en Tjerk had er vijf games voor nodig. De dubbel moest de beslissing brengen en dat pakte goed uit voor ATTC. Na de 2-3 overwinning staan ze voorlopig bovenaan, maar komende week spelen ze thuis tegen het sterkt TTCV 1.