Afbeelding

Krijgsman Soranus behaalt podiumplek

Sport Sport

Lieshout - Het team van handboogvereniging Krijgsman Soranus Lieshout was zondag uitgenodigd om deel te nemen aan de regiokampioenschappen indoor (18 meter). Met een soepele maar toch wat trage start wisten de schutters Rik vd Westerlo, Willem Bekx en Arjan vd Heuvel na de eerste ronde een 6e plek te bemachtigen. Na een rust met goede versnaperingen herpakten zij zich en wisten zij de score te herstellen naar de eerste plek.

Hierna volgde de halve finale op setpunten, wie het eerste 5 punten bemachtigt is door. Deze halve finale begon wat stroef, ze kwamen 4 punten achter te staan. Met het vuur aan de schenen begonnen ze aan een sterke terugkomst en wisten ze het 4-4 gelijk te maken, dit resulteerde in een shoot-off welke gewonnen werd met 3 punten verschil.

Nu volgde de finaleronde, voor de schutters was het zo toch wel een lange dag aan het worden maar dit mocht de motivatie niet drukken. Helaas was dit wel te zien in de prestaties en al snel werd het 4-0 achterstand. Ondanks een laatste verzet moesten ze toch hun meerdere erkennen en gaven ze de finale af met 5-1. Al met al mochten ze toch wel trots zijn met het behalen van de 2e plaats!