MKV maatje te groot voor Flamingo’s

Mariahout - Flamingo’s 1, gesponsord door Auto Corsten, speelde op zondag 5 februari tegen MKV 1 uit Milheeze. De meiden uit Mariahout startten fanatiek aan de wedstrijd aan de wedstrijd en wilden alles uit de wedstrijd halen wat mogelijk zou zijn.

Het duurde een poosje voor het eerste doelpunt viel, dit was aan de kant van MKV. Toen de korf gevonden was lukte dit ook aan de kant van Flamingo’s. Sanne Scheepers wist van afstand te scoren. Dit was ook meteen het laatste doelpunt van de eerste helft aan de kant van Flamingo’s. Ondanks dat Flamingo’s echt wel kansen wist te creëren lukte het maar niet om te scoren. Buiten dat de dames het verdedigend wel goed op orde hadden, is het MKV nog gelukt om viermaal te scoren. Zo werd de ruststand 1-5.

Na de rust was het opnieuw MKV wat als eerst scoorde, dat deden ze twee keer achter elkaar. Daarna was het Ada Kornuijt die wist te scoren op korte afstand van de korf. Helaas viel er meteen weer een doelpunt van MKV. Noa Vereijken wist te antwoorden namens Flamingo’s, dit deed ze door twee keer van afstand te scoren. Daarop volgde weer een reeks van doelpunten van MKV, zij scoorden drie keer achter elkaar. Toen viel er een korte kans van Fieke van den Heuvel binnen en tien minuten later was het Sanne Scheepers die een vrije bal wist te benutten. Hierna viel er een afstandsschot van MKV. Het laatste doelpunt van Flamingo’s werd gescoord door Noa Vereijken, die een strafworp binnen te leggen. Als laatste vielen er drie doelpunten van MKV. De wedstrijd eindigde in 7-15.

Flamingo’s 2, gesponsord door Sportshop Laarbeek, wist de punten ook niet te behouden. Zij verloren met 6-14 van DAW Schaijk 4. Zondag 12 februari speelt Flamingo’s 1 om 12.15 uur tegen Arcades 1 in Deurne. Flamingo’s 2 speelt om 17.45 uur tegen Corridor 3 in Son en Breugel.