Afbeelding

Miniplaybackshow CV de Heikneuters

Activiteiten & Evenementen

Mariahout - De miniplaybackshow werd, na 2 jaar afwezigheid, weer georganiseerd op zondag 5 februari. Iedereen had zin in een feestje, dat was goed te zien aan de grote groep bezoekers die op deze gezellige middag af waren gekomen.

De middag werd geopend door de voorzitter van de Jeugdcommissie van CV de Heikneuters, Patrick van Hoof. Na het openingswoordje werden de presentatoren, Diek Lukassen en Haike Aarts, naar voren geroepen. Haike had de coronaperiode gebruikt om zich te oriënteren op sociale media en had een TikTok-account aangemaakt waarop filmpjes werden getoond. Samen met Diek werd er een liedje gezongen dat op TikTok gezet moest worden, dit was, volgens de jury, niet om aan te horen. Daarop werd besloten om het optreden maar over te laten aan kinderen van het Heidurp, die dit wel heel goed konden. De vakjury werd voorgesteld; voorzitter Joan van Berlo, Mario van Dinther en als gastjurylid Ilse Dobbelsteen (lid van de Jeugdcommissie). Heel veel kinderen uit het Heidurp durfden het aan om het podium op te gaan; alleen, met zn tweeën, drieën of een hele groep, ze deden het toch maar! Keer op keer werd er een spetterend optreden neergezet. De Groep 8-ers sloten de optredens af met een geweldig optreden in het thema water, op een medley van liedjes waar dat thema steeds in terug kwam. Voor de jury begon de moeilijke taak om de winnaars te bepalen. In de tussentijd vlogen de snoepzakken, ranja en chips over de snoepkraam en rond de klok van 17.00 uur was alles uitverkocht.

Na een goed jury-beraad was daar dan de uitslag; alle deelnemers werden het podium op geroepen en kregen een leuk aandenken aan deze gezellige middag. Prins Djim met zn adjudanten Vinnie en Tom kwamen het podium op om de prijzen uit te reiken:

- Categorie 0-6 jaar: 1e Lore, Lune, Noa en Suus (K3- Mango Mango), 2e Cato en Elly (K3- Vleugels), 3e Wesse, Milan en Vinz (Flemming- Automatisch);
- Categorie 7-9 jaar individueel: 1e Saar van Kleef (Luna- La Festa);
- Categorie 7-9 jaar groep: 1e Jesse, Diem, Tjeu, Tygo en Teus (Schiffie en Co- Handenwasshow), 2e Fenne, Saar, Nikki en Jenske (Luna- La Festa), 3e Maud, Eef, Jet, Imme en Noor (Lucilla Bellinga- Modeshow);
- Categorie 10-14 jaar groep: 1e Jill, Tess, Lize, Esmee en Veerle (Chipz- 1001 Arabian Nights), 2e Sjors, Sam, Milou, Nova en Dena (ABBA- Gimmi Gimmi), 3e Emma en Lotte (Mylene & Rosanne- Mooiboy).