Afbeelding

Yoga clinic Laarbeek Actief

Sport Sport

Laarbeek - Tijdens yoga beoefen je houdingen die je lijf en geest versterken en krachtig maken, met daarnaast rustige, verdiepende houdingen die je geest en lijf ruimer maken, kalmeren en openen. Lijkt het jou wat om een Yoga clinic te volgen? Op dinsdag 14 februari in Lieshout en woensdag 15 februari in Mariahout, organiseert Laarbeek Actief een yoga clinic. Waar u voor een bijdrage van €2,00 euro aan deel kunt nemen.

Het gaat om het evenwicht tussen de verschillende kwaliteiten. Net als de zon en de maan, yin en yang, links en rechts, mannelijk en vrouwelijk, draag je al deze kwaliteiten bij je. Als deze elementen met elkaar in evenwicht zijn dan kun je optimaal functioneren, groeien, gezond en gelukkig zijn. Tijdens de Yogalessen worden verschillende inspannende (krachtige) en ontspannende houdingen afgewisseld, in combinatie met adembewustzijn, en aandachtsmeditatie oftewel mindfulness. Zo ontstaat er weer evenwicht, verbinding en stroming. Het is belangrijk dat jij tijdens de yogales de ruimte voelt jezelf te zijn, te voelen wat jouw lichaam je vertelt en daar gericht aandacht aan te besteden.

De clinics vinden op dinsdag 14 februari van 10.00 tot 11.00 uur plaats in het Franciscushof in Lieshout en op woensdag 15 februari van 10.00 tot 11.00 uur in het Buurthuis in Mariahout. Aanmelden kan via www.laarbeekactief.nl en als je meer informatie wil, mail dan naar laarbeekactief@levgroep.nl.