Afbeelding

Gezamenlijke Collecteweek Laarbeek

Algemeen

Laarbeek - Inmiddels zijn de voorbereidingen voor de jaarlijkse collecteweek in volle gang. Deze vindt plaats in de week van 27 maart tot 1 april. De organisatie wil iedereen hartelijk danken voor de aanmeldingen voor nieuwe collectanten die ze mochten ontvangen naar aanleiding van de oproep in deze krant in december.

De envelop, met daarin de uitleg over de manieren waarop u in uw dorp kunt doneren en tevens het donatieformulier, wordt in de week van 20 maart persoonlijk bij u afgegeven of in uw brievenbus gestopt. In de week van 27 maart komt de collectant weer bij u langs om de envelop op te halen. Hebt u de collectant gemist? Dan bestaat er de mogelijkheid om de envelop in te leveren op een aantal in de brief genoemde adressen.

Versterking is nog altijd welkom. Als u de Gezamenlijke Collecteweek Laarbeek een handje wilt helpen, stuurt u dan een mailtje naar gezamenlijkecollectelaarbeek@gmail.com en geef aan in welke kern u graag zou willen meehelpen. Vanuit de organisatie uit uw kern neemt dan iemand contact met u op. Meedoen aan de Gezamenlijke collecteweek Laarbeek ….gewoon omdat je hier woont.