Word vrijwilliger bij de cursus Digisterker of Digivitaler

Word vrijwilliger bij de cursus Digisterker of Digivitaler

Laarbeek - Voor het geven van de cursussen Digisterker en/of Digivitaler is bibliotheek De Lage Beemden op zoek naar vrijwilligers. Wist je dat er veel Nederlanders zijn die ernstig in de problemen komen omdat ze digitaal niet vaardig genoeg zijn? Zij hebben bijvoorbeeld hulp nodig om online te solliciteren, toeslagen aan te vragen, contact te maken met zorgverleners of met anderen. Wil jij deze mensen samen met de bibliotheek ondersteunen en hun digitale zelfvertrouwen vergroten?

Als vrijwillige docent verzorg je samen met je mededocent een paar keer per jaar een cursus Digisterker of Digivitaler. De cursussen worden gegeven in kleine groepen, steeds in een reeks van vier bijeenkomsten tussen de 2 en 2,5 uur. Bij het geven en voorbereiden maak je gebruik van online lesmateriaal. Je bent afwisselend in Gemert-Bakel, Boekel of Laarbeek aan het werk. Je weet vanzelfsprekend de weg op het internet en je kunt overweg met PowerPoint. Je bent communicatief vaardig en geduldig. En je bent minimaal drie cursussen per jaar beschikbaar.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op vóór 1 maart via info@bibliotheekdlb.nl of telefoonnummer 0492-323245. De volledige vacature is te vinden op bibliotheeklagebeemden.nl/vacatures.