Tonnie van Rooij
Tonnie van Rooij Foto: Henrie bouwmans

Vrijwilligerspenning voor Tonnie van Rooij

Algemeen

Laarbeek - Tonnie van Rooij uit Veghel ontving vrijdag de Vrijwilligerspenning van de gemeente Laarbeek. Wethouder Joan Briels reikte de onderscheiding uit. Dit gebeurde in Verpleeghuis De Watersteeg in Veghel, waar ze sinds kort verblijft. Tonnie stopt na 20 jaar, vanwege gezondheidsredenen, met haar vrijwilligerswerk voor de Zonnebloem Mariahout. 

De Zonnebloem kan mooi werk verrichten dankzij de betrokken vrijwilligers. Tonnie van Rooij is daar een heel goed voorbeeld van. Ze is twintig jaar lang bezoekvrijwilligster geweest en ging naar de bijeenkomsten van de Zonnebloem. Daarnaast zat ze vijftien jaar in het bestuur als penningmeester. Helaas moest ze hier vanwege haar gezondheid mee stoppen. Ze is een erg leuk mens die goed kan buurten. Maar ze heeft ook een zakelijke kant, waardoor het penningmeesterschap bij haar in goed handen was. Ze beheerde de financiƫn correct en met veel zorg.

Tonnie van Rooij wordt verrast door wethouder Joan Briels. Links pastor Geoffrey de Jong. Rechts Wilma Dingemans, voorzitter van Zonnebloem Mariahout.