Afbeelding

Zwemvereniging Beek en Donk heeft er drie leden van verdienste bij

Sport Sport

Beek en Donk - De algemene leden vergadering van zwemvereniging Beek en Donk was op dinsdag 7 februari. Tijdens deze vergadering werden drie leden in het zonnetje gezet.

Als eerste was Elsina Koot-Bouwman aan de beurt voor haar 25-jarig jubileum als lid, maar ook als kader lid. Dit was voor haar dubbel bijzonder, omdat ze een dag eerder ook al haar 25-jarig jubileum vierde bij de EHBO vereniging. Nadat het bestuur haar uitgebreid bedankt had voor alle inzet voor de afgelopen 25 jaar kreeg ze de welverdiende ere titel ‘Lid van verdienste’.

De andere twee leden betreffen Inge Lok en Joris van den Eijnden, beiden leggen hun functie als bestuurslid neer. Inge na 15 jaar als penningmeester en Joris na 7 jaar bestuurslid waarvan twee jaar als interim voorzitter. Na de speeches en bedankjes van het bestuur werden ook zij benoemd tot Lid van verdienste.

Gelukkig werden in deze vergadering ook drie nieuwe bestuursleden gekozen, zodat het bestuur weer uit zes personen bestaat. Ben jij nog geen lid van Zwemvereniging Beek en Donk, maar ben je wel nieuwsgierig geworden? Neem dan eens een kijkje op www.zwemverenigingbeekendonk.nl of stuur een e-mail met je vraag naar info@zwemverenigingbeekendonk.nl.