Afbeelding

Nieuw Laarbeeks initiatief: de Natuurschool

Dier & Natuur

Laarbeek - Er is een nieuw initiatief opgestart; de Natuurschool. De Natuurschool is een samenwerkingsverband van verschillende partijen die zich met de natuur bezig houden, denk hierbij aan de IVN, de gemeente en Laarbeeks Landschap. Het doel van de Natuurschool is om de kennis en de beleving van natuur te vergroten. De doelgroep is alle inwoners van Laarbeek.

Om dit doel te bereiken worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Hiervoor worden er samenwerkingen aangegaan met andere partijen. Zo wordt er binnenkort in samenwerking met de ZLTO een bijeenkomst georganiseerd over Bloemrijke Akkerranden. Deze bijeenkomst is interessant voor agrariƫrs, maar ook voor mensen met een tuin. Hierover wordt op een later moment meer over gedeeld, zoals de datum en de locatie.

Op dit moment bestaat de kerngroep (opgericht door Ben Swinkels, IVN Laarbeek) uit Marleen Verboven, Han Konings (IVN Laarbeek), Henk Heesakkers (Laarbeeks Landschap) en Martine Niks (gemeente Laarbeek).

Meedenken
Wilt u meedenken over activiteiten of wilt u op een andere manier samenwerken? Neem dan contact op met natuurschoollaarbeek@gmail.com.