Marion en Maarten, rechts op de foto
Marion en Maarten, rechts op de foto

Aarle-Rixtelnaren op tv bij NPO 1

Human Interest

Aarle-Rixtel - In het programma Bed & Breakfast op NPO 1 logeren B&B-eigenaren bij elkaar en moeten ze elkaars accommodatie op waarde schatten. Het programma keert op 20 februari terug op de televisie en in de eerste aflevering zijn Aarle-Rixtelnaren Maarten en Marion te zien.

Het programma is simpel; zet drie B&B-stellen bij elkaar en laat de gasten raden wat de prijs van een overnachting is. De eigenaren proberen hun gasten te verwennen en organiseren een leuke activiteit, maar stellen zich ook open voor verbeterpunten. Aan het einde van de aflevering de grote vraag; komt de betaalde prijs in de buurt van de prijs die de eigenaren normaal gesproken voor een overnachting vragen?

Maarten en Marion uit Aarle-Rixtel schitteren dit seizoen in de eerste aflevering. “In het begin was het wel een beetje spannend of het iets voor ons zou zijn. We werden onverwachts gebeld met de vraag of we aan het programma mee wilden doen omdat we een bijzondere locatie hadden. We vroegen ons af of wij, maar ook onze locatie, daarvoor geschikt waren. Na er een paar dagen over nagedacht te hebben leek het ons wel wat”, vertelt Maarten. Voor Maarten en Marion was het dan ook een leuke ervaring. “Je bent zes dagen lang intensief bezig met elkaar, maar de dagen vlogen voorbij. Op de andere locaties hebben we ook genoten, het waren hele diverse Bed & Breakfasts.”

Hoe de twee zelf naar de uitzending gaan kijken is nog een vraagteken. “Het valt tegelijkertijd met carnaval, en wij zijn ook echte carnavalsvierders. We moeten dus nog even kijken hoe we het gaan doen, maar waarschijnlijk nodigen we wat carnavalsvrienden en kennissen uit om samen te kijken. De uitzending is voor ons ook nog een verrassing.”

De uitzending met Maarten en Marion is op maandag 20 februari om 20.30 uur te zien op NPO 1.