Afbeelding

Inschrijving Beachevent geopend

Activiteiten & Evenementen Sport

Beek en Donk - Ondanks dat carnaval dit weekend voor de deur staat, is de organisatie van Beachevent Laarbeek alweer begonnen met de organisatie van het jaarlijkse beachvolleybaltoernooi. Na wederom een succesvolle en uitverkochte editie in 2022, wordt ook dit jaar de Dorpstuin weer omgetoverd tot een waar strand.

Twee dagen lang zon, volleybal, muziek en plezier bij de 23e editie van het Beachvolleybaltoernooi georganiseerd door Volleybalvereniging Bedovo. Het toernooi vindt dit jaar plaats op zaterdag 24 en zondag 25 juni. En net zoals eerdere jaren is er besloten om het toernooi geheel te wijden aan de recreatieve volleyballers. Je hoeft dus helemaal geen volleybalervaring te hebben om een leuke dag te hebben met vrienden, kennissen of familie! Teams bestaan uit 4 personen en om nog meer plezier te beleven aan het toernooi is er één categorie om in te schrijven voor alle teams. Lekker makkelijk, geen gedoe!

Zowel zaterdag als zondag wordt de sfeer er flink in gebracht door diverse DJ’s die vanaf de middag tot in de avond jouw voetjes door het zand laten gaan. Dus eerst volleyballen en dan flink feesten. Ook is er aan de allerkleinsten gedacht. Zo is er een luchtkussen aanwezig en beschikt de Dorpstuin over een enorme zandbak waar de jongsten lekker in kunnen ravotten. Kortom alle ingrediënten aanwezig om er een gezellig evenement van te maken. Trek je zandoutfit maar uit de kast en ga je inschrijven voor de 23e editie van het beachtoernooi! Meer informatie en inschrijven kan via beacheventlaarbeek.nl. Let op, ben er snel bij! De eerste oud deelnemers hebben zich al verzekerd van een plekje op het toernooi. Jaarlijks moeten we nog teams teleurstellen, ben er dus snel bij!