Afbeelding

Mark en Erna van Zutphen winnen Keezenavond

Algemeen

Mariahout - De eerste avond van de Keezen-competitie in Mariahout van dit seizoen was op vrijdagavond 10 februari. 28 deelnemers gingen van start en het werd een uitermate spannende avond. 

Er worden vijf spellen gespeeld van 30 minuten. Na drie rondes stond de top 10 op twee punten van elkaar en was nog alles mogelijk in de laatste twee rondes. De vijfde ronde, ook wel bierronde genoemd, werd gewonnen door Jack van Rossum en Hans Heesakkers. Zij waren in deze ronde als eerst uit (na 14 minuten!) en kregen daarvoor een drankje van de club. Na de vijf rondes was de winnaar bekend. Mark en Erna zijn de winnaars van de eerste editie met 112 punten. De beslissing om de tweede en derde plaats, beloofde een ware clash te worden tussen de wederhelften Van Rossum en Heesakkers. Met 104 punten hadden Jack en Hans en Erica en Rianne een gedeelde tweede plaats. Zij moesten in een beslissend spel onderling uitmaken wie de tweede en derde plaats op het podium mocht betreden. Uiteindelijk trokken de dames hierin aan het langste eind en zijn tweede geworden.

Vrijdag 31 maart om 20.00 uur is de tweede Keezenavond van dit seizoen. Iedereen kan weer strijden om mooie prijzen deze avond. Aanmelden kan tot één week voor de start van elke speelavond hiervoor via activiteitencommissie@vvmariahout.nl of bij de bar van de kantine. Deelname is €5,00 per team, bestaande uit twee spelers. Op 12 mei is de laatste Keezenavond. Tot 31 maart!