Voorzitter Jan Dekkers bij het sponsordiner
Voorzitter Jan Dekkers bij het sponsordiner Foto: Marcel van de Kerkhof (Beek en Donk)

Sponsordiner Runningteam Laarbeek voor Roparun

Algemeen

Laarbeek - De laatste jaren organiseert Runningteam Laarbeek voor de Roparun een sponsordiner. Dit diner vindt dit jaar weer plaats bij de Couwenbergh te Aarle-Rixtel.

Naast voortreffelijk eten en drinken wordt er ook nu weer gezorgd voor onderhoudend entertainment en een gezellig achtergrond muziekje. Er komt nog wat bij, maar dat blijft voorlopig even de verrassing. Maar dat het een gezellige avond gaat worden met een fantastisch viergangendiner is zeker. Deze avond is uitstekend geschikt voor een bedrijfsetentje/uitje, een groep vriend(inn)en, als familiediner of zomaar om de doelstelling te ondersteunen. Tafels reserveren voor een groep van 4 tot 8 personen is heel eenvoudig.

Op zaterdag 15 april 2023 vanaf 18.45 uur verwelkomen zij u graag voor zal deze feestelijke avond met een welkomstdrankje. Om 00.00 uur wordt de avond beƫindigd. De opbrengst van dit diner gaat volledig naar de palliatieve zorg voor mensen met kanker. Wanneer u zou willen deelnemen kunt u nu al kaarten hiervoor reserveren. Voor meer informatie en kaarten kunt u contact opnemen met gba.brouwers@planet.nl of met Jan Dekkers via j.dekkers6@telfort.nl of 06-43970065. Zij hopen u te mogen begroeten op deze avond.