Afbeelding
Foto: Joost Duppen

O&U is klaar voor de carnaval

Activiteiten & Evenementen Carnaval

Beek en Donk - O&U is er klaar voor. De instrumenten zijn gestemd, de zangers zijn ingezongen, de verf is bijna droog, het decor hangt in de lucht, de kostuums zijn gestreken, de biervaten zijn aangesloten en de glazen zijn gepoetst. HERO&U zal vrijdag traditioneel de carnaval aftrappen met een avond vol muziek, zang, dans en acts.

De muziek zal dit jaar weer verzorgd worden door het orkest dat bestaat uit leden van het jeugd- en harmonieorkest, het combo, zangers en zangeressen. Net als andere jaren, zal er een afwisselend programma zijn met dit jaar als thema: helden. Het publiek zal worden meegenomen naar onder andere verschillende muzikale helden van jonge leden, mensen uit het publiek én de held van onze prins Luuk XLIX.

Kom verkleed als jouw superheld naar Muziekcentrum Het Anker op vrijdag 17 februari om 20.00 uur. Er zijn nog maar enkele kaarten te koop bij Fietsvakman van den Berg en Wetzel Optiek Optometrie & Horen in Beek en Donk. Liever online bestellen? Dat kan via ticketkantoor.nl/shop/HEROenU.