Afbeelding
Foto:

Voorverkoop start voor ‘Crisis op de camping’ van toneelvereniging de Vriendenkring

Activiteiten & Evenementen

Lieshout - Van de carnaval is niks meer te zien in het Dorpshuis, maar er zijn wel weer werkgeluiden te horen in de grote zaal. De Vriendenkring is druk bezig met het bouwen van het toneel podium. Op 18 maart is de eerste uitvoering in drie jaar tijd, want ook de Vriendenkring heeft stil gelegen. Gelukkig mogen ze nu weer genieten op het podium.

Dit jaar spelen ze de klucht ‘Crisis op de camping’, waar twee families het niet zo lekker met elkaar kunnen vinden. Wat op de camping niet raar is, want je buurman kies je zelf niet uit. Als er dan ook nog een dief en een maatschappelijk werkster om de hoek komen kijken dan zijn dat de juiste ingrediënten voor een leuke klucht. Als je nou een avondje weg wilt, dan is een avondje Vriendenkring écht een aanrader. Deze kucht is avondvullend en de entree is €6.50, dus daar hoef je het ook niet voor te laten. 

Ze voeren deze klucht negen keer op en starten op zaterdag 18 maart, verdere datums zijn: 19, 22, 24, 25, 26, 29, 31 maart en 1 april. Voorverkoop is bij Top 1 Toys van Berlo, Dorpsstraat 47 in Lieshout. De voorverkoop start op 1 maart. Wil je graag een avondje heerlijk ontspannen en flink lachten, kom dan een avond genieten bij de Vriendenkring in het Dorpshuis in Lieshout. De zaal gaat om 19.00 uur open en de voorstelling start om 20.00 uur.