‘Leven in harmonie met de natuurlijke levenswetten’

‘Leven in harmonie met de natuurlijke levenswetten’

Laarbeek - Patricia van den Berg vertelt tijdens een KennisCafé van bibliotheek De Lage Beemden over haar boek ‘Leven in harmonie met de natuurlijke levenswetten’. Het gratis KennisCafé vindt plaats op dinsdag 28 februari van 19.30 tot 21.30 uur in De Eendracht in Gemert. Aanmelden kan via www.bibliotheeklagebeemden.nl.

Naar aanleiding van haar boek komen in de lezing diverse onderwerpen aan bod die geleidelijk tot de ontknoping leiden en antwoord geven op de vraag: ‘is er leven na de dood?’ Op jonge leeftijd werd Patricia door een klap van een ernstige aanrijding uit haar lichaam geslingerd. Zij ervaarde deze uittreding als heel natuurlijk. Wat het voor Patricia zo bijzonder maakte was dat ze vanaf een afstand naar zichzelf kon kijken. Deze uittreding duurde niet lang, maar lang genoeg om het niet meer te vergeten. Haar broertje overleed door het ongeval. Patricia kon terug haar lichaam in maar haar broertje niet, maar waar ging hij dan heen? Door deze uittreding werd er in Patricia’s onderbewustzijn een vorig leven wakker gemaakt. Dat nam uiteindelijk een halve eeuw in beslag. Steeds intenser werd ze verbonden met de levenswetten waaruit ons hele menselijk bestaan is opgebouwd.

De natuurlijke levenswetten waarover Patricia vertelt, beleefde zij in een vorig leven. Daar werd zij door een geestelijk meester meegenomen, die haar dit allemaal liet zien en beleven. De dood (het leven na dit leven) werd steeds belangrijker voor Patricia en het deed haar verdriet als zij het lijden ervan om zich heen zag; de angst voor de dood. Het werd dan ook haar levensmissie om die angst weg te nemen.