Afbeelding
Foto:

Repaircafé Laarbeek/Beek en Donk

Beek en Donk - De carnavalsspullen zijn bijna allemaal opgeborgen en het land gaat weer richting Pasen. Voor veel mensen nog steeds een moment om het huis op te ruimen richting zomer. Kijken wat je wil bewaren en wat je weg kunt gooien. Dan is het goed om te overwegen of sommige dingen, als ze kapot zijn, niet beter nog gerepareerd kunnen worden: 'Weggooien is zonde, gun uw apparaat een tweede ronde'. Het Repaircafé kan u daarbij van dienst zijn. Zo kunt u opnieuw plezier hebben van het apparaat zonder het af te danken. Het werkt kostenbesparend en draagt bij tot duurzaamheid.

Bij het Repaircafé in Beek en Donk doen ze hun best de reparatie uit te voeren. Soms is dat makkelijk, soms vraagt dat wat meer werk. Maar de vijf reparateurs doen altijd hun best om het apparaat weer aan de praat te krijgen. Koffiezetters, stofzuigers, lampen, geluidsapparatuur, klein gereedschap voor hobby en tuin veel zaken komen langs. En natuurlijk is er de gezelligheid en de koffie. Ook voor reparaties aan kleding en klein meubelen kunt u terecht, waarbij ze u wel vragen om eerst een afspraak te maken.

Op vrijdag 3 maart 2023 tussen 9.00 uur en 12.00 uur staan de mensen weer klaar bij Howeko aan het wethouder Heinsbergenplein in Beek en Donk . Een afspraak maken kan via repairlaarbeek@gmail.com. Vrije inloop kan ook, maar dan moet u op uw beurt wachten onder het genot van een kopje koffie. Het Repaircafé Laarbeek is een initiatief van Howeko en wordt ondersteund door de Dorpsraad Beek en Donk en de gemeente Laarbeek.