Uitnodiging voorbespreking ABL

Uitnodiging voorbespreking ABL

De aankomende periode staan de commissievergaderingen over ruimtelijke, algemene en sociale zaken weer op de agenda met uiteenlopende onderwerpen. De commissievergaderingen staan gevuld met uiteenlopende agendapunten waarvan hierin een kleine greep.

Er wordt gekeken naar de opgestelde kerkenvisie waarin wordt beschouwd hoe de kerken in de verschillende kernen in de toekomst zouden kunnen worden behouden als cultureel erfgoed. Tevens behandelen ze in de commissie ruimtelijke zaken het mogelijk maken van ontwikkelingen van gebieden met tiny houses. Hiervoor ligt een voorstel voor regelgeving voor dit soort initiatieven. Met regelgeving kunnen aanvragen beter worden afgewikkeld. Daarbij hebben ze belang bij iedere oplossing om de woningmarkt ook maar een beetje te verlichten. Daarnaast staat de kadernota van de belastingsamenwerking op de agenda. Dit samenwerkingsverband handelt voor de gemeente Laarbeek de belastingen af waaronder de WOZ.

Kortom, onderwerpen in het belang van de gemeenschap waarvoor alle geïnteresseerde inwoners van Laarbeek door ABL zijn uitgenodigd om meningen te delen en zodoende raads- en commissieleden en wethouder de juiste inzichten mee te geven. Dit overleg vindt plaats op maandag 27 februari aanstaande om 20.00 uur aan de Kapelstraat 34 te Beek en Donk, tegenover de Donkse kerk. De complete agenda van de commissievergadering kunt u vinden op www.laarbeek.nl onder bestuur en organisatie op de vergaderkalender van 8 en 9 maart. Mocht u vragen hebben, neem dan contact op via info@abllaarbeek.nl. Uiteraard kunt u hun ook altijd persoonlijk bereiken, zie daarvoor de gegevens op www.abllaarbeek.nl.