Afbeelding

Vitaalste idee van Laarbeek Junior

Kinderen & Tieners

Laarbeek - Zit uw kind in groep 5, 6 of 7 en heeft uw kind een Vitaal idee? Maak dan samen met Laarbeek Actief/Vitaal Laarbeek de gemeente Laarbeek weer een stukje gezonder en vitaler.

Heeft uw kind een leuk idee waardoor iedereen in Laarbeek gezond blijft of wordt? Geef je dan snel op voor het Vitaalste idee van Laarbeek Junior op woensdagmiddag 19 april en kom alleen of samen met je klasgenootjes jouw idee pitchen. Een pitch is een soort spreekbeurt waarbij je drie minuten de tijd krijgt om je idee te vertellen aan de jury. Als de jury het een goed idee vindt maak je kans op leuke prijzen én misschien gaan wij jouw idee wel echt waarmaken!

Waar wacht je nog op? Stuur een mail met jouw idee naar: laarbeekactief@levgroep.nl. Vitaal Laarbeek is er voor iedereen in Laarbeek. Ze willen dat iedereen fit en vrolijk is. Heeft uw kind een top idee, bijvoorbeeld water drinken makkelijk maken, een beweegtuin, rookvrije plekken of een gave sportdag? Deel je idee dan via deze toffe wedstrijd! Het Vitaalste idee van Laarbeek Junior vindt plaats op woensdagmiddag 19 april. Inschrijven kan tot 29 maart.