Afbeelding
Foto:

Dansmariekes CV de Heikneuters behalen 1ste prijs danstoernooi

Kinderen & Tieners

Mariahout - Carnavalsvereniging De Lolbroeken uit Gemert organiseerde op zondag 26 februari een groot danstoernooi in de Eendracht te Gemert. Voor de Dansmariekes van CV De Heikneuters uit Mariahout een spannende dag. Zij deden allemaal voor de eerste keer mee met een danstoernooi en dat was aan de snoetjes te zien. Vol spanning stonden ze in de coulissen, maar eenmaal op het podium vielen de zenuwen van de meiden af en stonden ze te stralen! 

Vol enthousiasme dansten ze hun prachtige gardedans, wat werd beloond met een groot applaus. Het publiek bestond niet alleen uit ouders, opa’s, oma’s, broertjes en zusjes, maar ook Prins Djim I wilde dit spectaculaire optreden niet missen. Wat een geweldige verrassing dat hij zijn ‘oogappeltjes’ hoogstpersoonlijk kwam aanmoedigen. Tijdens de pauze na het dansen werden de Dansmariekes nog eens extra in het zonnetje gezet door Prins Djim. Alle Dansmariekes werden namelijk onderscheiden en ontvingen van Prins Djim zijn persoonlijke medaille. 

Daarna was het tijd voor de prijsuitreiking. Een mooi moment aangezien de Dansmariekes de eerste prijs in de categorie ‘Groep garde externen minioren’ in ontvangst mochten nemen. Vol trots stonden ze op het podium. Het was een spannende en bijzondere ervaring voor de meiden deze ochtend. En tegelijkertijd een mooie afsluiter van een druk en vooral gezellig en succesvol carnavalsseizoen. 

Op maandag 3 april staat de eerste van twee proeftrainingen gepland. Word je komend carnavalsseizoen 5 jaar of ouder en lijkt het je leuk om mee te komen dansen, meld je dan aan bij Marianne Schepers via 0610377869.