Afbeelding

Inschrijving open Lieshoutse Wielerjeugdvijfdaagse

Activiteiten & Evenementen

Lieshout - De 49e editie van Wielerjeugdvijfdaagse voor de jeugd van Lieshout en Mariahout wordt van 17 tot en met 21 april 2023 in Lieshout georganiseerd. Alle kinderen tot en met groep 8 mogen aan dit sportieve evenement meedoen, dat iedere avond vanaf 18.45 uur plaats vindt in Lieshout. Woon je in Lieshout of Mariahout of zit je hier op school, dan mag je deelnemen aan dit evenement.

De inschrijving voor deze Dikke Banden Race is inmiddels geopend. Tijdens deze Dikke Banden Race kunnen kinderen op een laagdrempelige en leuke manier kennis maken met de wielersport, gewoon op hun eigen fiets. Deelname is gratis en plezier staat voorop! De organisatie hoopt weer op veel jonge deelnemers in zowel jongens als meisjes categorieën, die dit jaar apart worden gejureerd. Ook de kinderen die nog niet op de basisschool zitten mogen meedoen. Zij mogen op een loopfiets, driewieler, stepje of iets dergelijks meedoen. Inschrijven kan digitaal via: www.wielerjeugdvijfdaagse.nl. Wil je een persoonlijk startnummer, zorg dan dat je op tijd bent ingeschreven, dit kan tot 19 maart 2023.

In deze week zijn er best wel wat handjes nodig om het evenement in goede banen te leiden. Wil jij een of meerdere avonden een helpende hand bieden? Geef je dan op als vrijwilliger door een e-mail te sturen naar de organisatie. Je vind de gegevens op de website.