Vlnr. Frans Biemans, Toon Daniëls en Henk van Lierop
Vlnr. Frans Biemans, Toon Daniëls en Henk van Lierop Foto:

Kandidaten van HSV 't Sluisje verkiesbaar bij waterschap

Bestuurslid/secretaris Henk van Lierop en de leden Toon Daniëls (erelid) en Frans Biemans (nr. 1) van Hengelsportvereniging 't Sluisje uit Lieshout, zijn verkiesbaar bij de waterschapsverkiezingen van Aa en Maas! Stem dus op een van hen, via de lijst van het 'Ouderen Appèl - Hart voor Water'. Daarmee weet u zeker dat ook de belangen van de hengelsport meegewogen worden bij de beslissingen van het waterschapsbestuur. Eens in de vier jaar kunt u stemmen voor uw waterschapsbestuur. In 2023 is dit op woensdag 15 maart.

Politieke partij Ouderen Appèl - Hart voor Water
Waterschappen zorgen voor veilige dijken en kades; ze zuiveren ook afvalwater van bedrijven, burgers en instellingen. Verder regelen ze het waterpeil en beschermen ze o.a. de belangen van agrarisch gebruik van (oppervlakte-)water en natuur. Het Ouderen Appèl - Hart voor Water behartigt, naast de agrarische belangen, ook uitdrukkelijk de belangen van de hengelsport en de natuur. Werken aan waterbeheer kost geld, belastinggeld van burgers, bedrijven en instellingen. Het waterschapsbestuur maakt keuzes hoe dit geld moet worden besteed. Het belastingtarief mag bij voorkeur niet stijgen en als het kan zelfs dalen via alternatieve energiebronnen en efficiënter werken.

Hengelsport
"Bij alle veranderingen aan het water merken we als hengelsport dat onze belangen vaak niet als belangrijk worden gezien. Om meer invloed te kunnen hebben op de beslissingen van het waterschapsbestuur, hebben we uw steun hard nodig!" Het Ouderen Appèl - Hart voor Water heeft drie leden van Hengelsportvereniging 't Sluisje op hun kieslijst staan (de nummers 8, 4 en 1). Zij willen heel graag de belangen van de hengelsport mee laten wegen in hun beslissingen. Dus stem ook in het belang van de hengelsport, op woensdag 15 maart op de politieke partij Ouderen Appèl - Hart voor Water!

Met vriendelijke groet,
Ouderen Appèl - Hart voor Water