Seniorenvereniging Lieshout houdt algemene ledenvergadering

Algemene ledenvergadering Seniorenvereniging Lieshout

Lieshout – Het is een goede gewoonte van Seniorenvereniging Lieshout om jaarlijks in de maand maart een algemene ledenvergadering te houden. Tijdens de coronajaren was dit helaas anders, maar op donderdag 16 maart kan er gelukkig weer een vergadering gehouden worden.

Er wordt teruggekeken op het jaar 2022, een jaar dat in de beginfase nog te maken had met coronamaatregelen. Toch hebben veel activiteiten weer kunnen plaats vinden. Er zijn een vijftal jubilarissen die 25 jaar lid zijn van de vereniging en op deze middag gehuldigd zullen worden. Natuurlijk zijn er de vaste punten, zoals het herdenken van de overledenen en het jaarverslag van de secretaris en de penningmeester. Ook wordt er vooruitgekeken naar 2023 met een begroting en jaarprogramma. Het jaarprogramma bevat weer veel mooie onderdelen, zoals een fietsvakantie, een meerdaagse busvakantie, een boottocht voor mensen die minder goed ter been zijn, maar ook enkele keren samen uit eten en nog veel meer. Ja er is weer een goed gevuld jaarprogramma dat te bekijken is op www.kbolieshout.nl. Er zijn geen aftredende bestuursleden, maar gelukkig wel een nieuwe bestuurskandidaat. De Seniorenvereniging Lieshout prijst zich gelukkig dat zij steeds in staat is nieuwe kandidaten te kunnen aantrekken. Na het officiële deel van de vergadering is er een optreden van het muzikale duo Cor en Ans Bekx. Alle leden van Seniorenvereniging Lieshout zijn van harte welkom op deze middag, die begint om 13.30 uur.

Ook het Seniorenkoor Vogelenzang, onderdeel van Seniorenvereniging Lieshout, houdt elk jaar een algemene ledenvergadering. Op maandag 20 maart wordt, na het eerste deel van de repetitie, de vergadering van het koor gehouden. Ook hier worden de gebruikelijke stukken behandeld van het afgelopen jaar en wordt er vooruitgeblikt op het programma van het jaar 2023. Er staan al een drietal korendagen en een eigen korendag op het programma en enkele optredens ter opluistering van kerkdiensten, zoals die in de kapel van het Elkerliek Ziekenhuis en in het Openluchttheater van Mariahout. Leden van het koor zijn van harte welkom op deze vergadering.

De jaarverslagen van de Seniorenvereniging en van het Seniorenkoor Vogelenzang zullen ook in te zien zijn op de website www.kbolieshout.nl.