Portretopname raadslid politieke partij PvdA Laarbeek
Portretopname raadslid politieke partij PvdA Laarbeek Foto: Joost Duppen

PvdA Laarbeek bespaart mee

Bij de komende verkiezingen bepalen kiezers de toekomst van ons land en onze provincie en daarmee ook de toekomst van onze gemeente. Door op 15 maart te gaan stemmen bepaal jij mee of het eigenbelang telt of het belang van ons allemaal. De PvdA kiest in ieder geval voor eerlijk delen. Net als in Laarbeek werkt de PvdA in Brabant aan een samenleving waarin iedereen mee kan doen, los van inkomen of sociale achtergrond. De PvdA zet zich in voor een gezonde leefomgeving waarbij grote vervuilers meer betalen en mensen met lagere inkomens worden ontzien. Dat is sociaal, dat is eerlijk delen.

Om die boodschap uit te dragen gaat de PvdA Laarbeek op zaterdag 11 maart in Beek en Donk de straat op om mensen op te roepen om op 15 maart te gaan stemmen voor de Provinciale Staten en de Waterschappen. Dat doen we dit keer niet met rode rozen maar met ledlampen. Gäby Vereijken, PvdA-lijsttrekker voor het Waterschap Aa en Maas, is enthousiast over de campagne-actie van aanstaande zaterdag: “Voor veel mensen is de energierekening nauwelijks te betalen. Ook voor het klimaat is het belangrijk om energie te besparen. Daarom gaan we zaterdag ledlampen uitdelen. Zo denken we aan het milieu én aan de portemonnee van de mensen.”

We hopen natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen naar de stembus gaan. Wil je op een Laarbeekse kandidaat stemmen? Dat kan! Gäby Vereijken uit Beek en Donk is de lijsttrekker van de PvdA voor het Waterschap Aa en Maas en Linda Engels-Strijbosch uit Aarle-Rixtel staat op plek 11 op die lijst. Op de PvdA-kandidatenlijst van de Provinciale Staten staat Hans Strijbosch uit Aarle-Rixtel op plek 28. Ook op 15 maart kun je dus lokaal en sociaal kiezen.

PvdA Laarbeek