Afbeelding

Biljarters ’t Bedonkske erg blij met nieuwe biljartlakens

Sport Sport

Beek en Donk - De biljartruimte in het Ontmoetingscentrum heeft sinds een week of twee een metamorfose ondergaan. De biljarts hebben een andere opstelling gekregen met daarop aangepast de plaats van de scoreborden. Al eerder was er een tussenwand geplaatst zodat de ruimte veel gezelliger werd. De biljarts zijn namelijk verplaatst naar de locatie waar de bibliotheek zat in verband met de nieuwe Huiskamer.

Dankzij de samenwerking tussen het bestuur van de Stichting Dorpshuizen Laarbeek en Dorpsraad Beek en Donk, waarbij die laatste een substantiële financiële bijdrage heeft geleverd, hebben de biljarters van ’t Bedonkske (verbonden aan Seniorenvereniging Beek en Donk), en alle andere spelers die er gebruik van maken natuurlijk, nu de beschikking over biljarts met nieuwe lakens en banden. Bovendien worden ze verwarmd. Kenners beweren dat de ballen nu veel soepeler lopen en dat ze nu weer jaren vooruit kunnen.

De competitie van ’t Bedonkske loopt momenteel ten einde en begin september zullen, traditioneel tijdens de jaarvergadering, de prijzen weer worden uitgereikt. Ook zin om te komen biljarten? U hoeft geen lid te zijn van Seniorenvereniging Beek en Donk om mee te kunnen doen. De contributie is in dat geval alleen iets hoger. Graag aanmelden vóór 15 juni zodat de wedstrijdleiding de tijd heeft om alles in september weer klaar te hebben voor de competitie. U bent van harte welkom op de woensdagmiddag in het Ontmoetingscentrum van 13.00 tot 17.00 uur. Het is gezellig, je bent lekker in beweging, je komt met andere mensen in contact, de koffie smaakt prima en het borreltje wat later in de middag ook. Voor meer informatie: www.seniorenverenigingbeekendonk.nl.